Target EVO 966R

x

Target EVO 966R je Beltronics posebno razvio za europsko tržište. Važno je napomenuti da za razliku od modela 975R koji je razvijen primarno za američko tržište ne detektira X band (ima još par radara u HR koji koriste taj band), ali umjesto njega detektira Ku band (za sada se ne koristi u HR, ali ga ima u Mađarskoj). Ka band je ograničen na samo specifičnu Ka Narrow frekvenciju od 34.3 GHz.

Ono što je interesantno za naše vozače da je upozorenje na Multanova 6F radarski sustav pravovremeno, tj. 200-400m! (ako je multanova out of tune, tj. pobjegla s radne frekvencije više od +/- 100MHz, onda nastaje problem, jer detekcija više nije moguća)


Unutrašnja jedinica se jednostavno montira unutar komandne ploče vozila. Buduči da se radi o R (remote) izvedbi, antena je odvojena od unutrašnje jedinice i montira se iza prednjeg branika automobila. U nekim zemljama upotreba radardetektora je zabranjena! Policija koristi specijalan uređaj (RDD - RadarDetector Detector) koji detektira prisutnost radardetektora u vozilu. Target EVO 966R je u potpunosti zaštićen upotrebom Shadow tehnologije. Ova konstrukcija čini radardetektor u potpunosti nevidljivim za RDD (Interceptor VG-2), kao i njegova "stealth" mogućnost ugradnje u vozilo.

Obratite pažnju da se nedavno pojavio RDD pod nazivom Spectre. Jedini radardetektor koji je u potpunosti nevidljiv za Spectre je BEL STi Driver, ali on nije namjenjen za Europsko tržište!

Putem LEDioda i podesivog zvučnog signala biti ćete upozoreni o nadolazećoj kontroli brzine. Instalacija uređaja je vrlo jednostavna i u potpunosti objašnjena u uputstvima za upotrebu. 966R je idealan suputnik u zemljama u kojima je upotreba radardetektora zabranjena i u kojima se ne koristi Spectre RDD! (Francuska, Belgija,...)

Karakteristike:
   
X Band:
  Ne detektira
Ku Band:
  13.45 GHz
K Band:
  24,125 GHz
Ka Narrow Band:
  34.30 GHz
Detekcija:
  U prosjeku 200-1000 metara (u zavisnosti od atmosferskih uvjeta).
Antena:
  Die cast antenska truba (i integrirani Microstrip Mixer)
Napajanje:
  13.8 V., preko upaljača
Struja:
  100-220 mA
Dimenzije:
  DuljinaxŠirinaxVisina 98x80x35 mm.
Težina:
  Antena: 200 g., Unutrašnja jedinica: 40 g.
Detekcija lasera:
  Opcionalno, prednji i zadnji senzor (ne dolazi u paketu)