Beltronics BEL RX65 Pro

x

Po mišljenju Radar Roy-a trenutno najbolji radardetektor ikada testiran na američkom tržištu!
BEL RX65 je napredan radar, laser i SWS detektor ikada napravljen od strane Beltronics-a. BEL RX65 uključuje X, K, SuperWide Ka, i Safety Warning System (SWS) radarske mogućnosti, prednju i zadnju detekciju lasera, digitalnu obradu signala ,(digital signal processing, DSP) za nadmočnu detekciju i smanjenje broja lažnih uzbuna, patentiranu Mute i AutoMute, audio i vizualna upozorenja, kao i sve što već očekujete od Beltronics-a. Četiri razine osjetljivosti gotovo u potpunosti eliminiraju lažne uzbune, a sam uređaj može pratiti više radarskih izvora istovremeno, također uz upotrebu Digital Voice tehnologije.


U nekim zemljama upotreba radardetektora je zabranjena! Policija koristi specijalan uređaj (RDD - RadarDetector Detector) koji detektira prisutnost radardetektora u vozilu. BEL RX65 je u potpunosti zaštićen upotrebom Shadow tehnologije. Ova konstrukcija čini radardetektor u potpunosti nevidljivim za RDD (Interceptor VG-2), kao i njegova "stealth" mogućnost ugradnje u vozilo.

Obratite pažnju da se nedavno pojavio RDD pod nazivom Spectre. Jedini radardetektor koji je u potpunosti nevidljiv za Spectre je BEL STi Driver, ali on nije namjenjen za Europsko tržište!

Karakteristike:
   
X Band:
  10.525 GHz ± 25 MHz
Ku Band:
  13.45 GHz (u Euro modu)
K Band:
  24.150 GHz ± 100 MHz
Ka Band:
  34.700 GHz ± 1300 MHz (Mogućnos odabira specifičnih Ka band-ova)
Detekcija:
  U prosjeku 200-800 metara (u zavisnosti od atmosferskih uvjeta).
Antena:
  Superheterodyne, GaAs FET VCO, Scanning Frequency Discriminator,
Digital Signal Processing (DSP)
Napajanje:
  12VDC, SmartPlug (uključen), preko upaljača
Struja:
  250 mA
Dimenzije:
  DuljinaxŠirinaxVisina 121x70x32 mm.
Težina:
  N/A
Detekcija lasera:
  Quantum Limited Video Prijemnik, Nekoliko High-Performance Laser Senzora