BELTRONICS STi DRIVER

x

STi Driver je Beltronics u prvom redu razvio za američko tržište. Važno je napomenuti da ne detektira Ku band (za sada se ne koristi u HR, ali ga ima u Mađarskoj), ali detektira takozvane POP radare (ne koriste se u Europi). Ka band, nema mogućnost odabira specifičnih KaNarrow frekvencija, već se koristi cijeli band 34.700 GHz ± 1.300 MHz (SuperWide Ka band). Ono što je interesantno za naše vozače da je upozorenje na Multanova 6F radarski sustav pravovremeno, tj. 200-500m, kao i na novi radarski sustav MultaC, koji radi na K bandu, ali sa vrlo malom izlaznom snagom. I najbolji detektori, poput Euro550 i 975R/966R će imati velikih problema s ovim novim čudom iz Švicarske. STi Driver se u praksi pokazao kao najbolji izbor kada su ovi sustavi u pitanju.
U nekim zemljama upotreba radardetektora je zabranjena! Policija koristi specijalan uređaj (RDD - RadarDetector Detector) koji detektira prisutnost radardetektora u vozilu. STi Driver je u potpunosti zaštićen upotrebom Total Shield ™ RF tehnologije. Ova konstrukcija čini radardetektor u potpunosti nevidljivim za sve današnje RDD (Interceptor VG-2, VG-4, Spectre I, II i III).

Putem 280 LED-nog alfanumeričkog displaya i podesivog zvučnog signala biti ćete upozoreni o nadolazećoj kontroli brzine. AutoScan mode inteligentno smanjuje neželjene pogršne alarms, plus Highway i City podešenja. Novi Tech Display prikazuje stvarnu numeričku radarsku frekvenciju za bilo koji radarski signal.
Uređaj dolazi u magnezijskom kovčegu koji pouzdano štiti vašu investiciju. Instalacija uređaja je vrlo jednostavna i u potpunosti objašnjena u uputstvima za upotrebu. STi Driver je idealan suputnik u zemljama u kojima je upotreba radardetektora zabranjena i u kojima se koristi Spectre RDD! (Francuska, Belgija,...)

Karakteristike:
   
Band:
  10.550 GHz ± 25 MHz
Ku Band:
  Ne detektira
K Band:
  24,150 GHz ± 100 MHz
Ka Band:
  34.700 GHz ± 1.300 MHz
Detekcija:
  U prosjeku 200-1000 metara (u zavisnosti od atmosferskih uvjeta).
Antena:
  DualHorn Antenna Casting (Superheterodyne dual DNA)
Napajanje:
  10.5 - 16.5 V., preko upaljača (upozorenje za visok/nizak napon)
Struja:
  100-220 mA
Dimenzije:
  VisinaxŠirinaxDuljina 1.25" x 2.75" x 4.75"
Težina:
  N/A
Detekcija lasera:
  Quantum Limited Video Receiver (5 Optičkih Laserskih Senzora, 904nm, širine pojasa 33MHz)